Maria Adzerias Saperas
Còdol Educació – Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí.

Mestra i didacta, responsable de Còdol Educació que des de fa 25 anys crea propostes de qualitat en el camp de l’educació i la cultura. Especialment en el món dels museus i la didàctica del patrimoni.

Ha treballat en diverses assessories i auditories educatives–MAC Catalunya- i ha creat programes pedagògics com els del Museu Arqueològic de Tarragona, Museu del Port de Tarragona, el projecte educatiu entorn del món de la mar del Camp d’Aprenentatge de Tarragona, Museu i Parc Arqueològic de les Mines de Gavà, Territori Viu…

Premi Baldiri Reixach 2016 per al projecte “Dibuixa’m Reus. Un joc de mirades: art, pedagogia i patrimoni”. Responsable de la creació d’espais i museografies didàctiques adreçades a tota mena de públic. Recentment, l’Observatori Blau per al Port de Tarragona.

Des de fa un any, sota la direcció de Gemma Carbó, coordina l’elaboració i implementació d’un nou projecte educatiu al Museu de la Vida Rural amb l’objectiu que esdevingui un referent en l’educació ecocultural per la Sostenibilitat.

Links: